Sovelluksen päivityksen asetusten muuttaminen

Sovelluksen päivityksen asetusten muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Suorituskykyasetukset-osio.
  4. Napsauta Sovellusten päivitys.

Tämä avaa Sovellusten päivityksen asetukset-ikkunan.

5. Jos et halua Kaspersky Small Office Securityn lataavan ja asentavan automaattisesti sovelluspäivityksiä, jotka eivät edellytä uusien käyttöoikeussopimusten hyväksymistä, tyhjennä Lataa ja asenna päivitykset automaattisesti, jos ne eivät edellytä uuden käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä -valintaruutu.

Valinta on oletuksena valittuna.

6. Valitse Hae sovelluspäivityksiä -osiossa, mitkä sovelluspäivitykset Kaspersky Small Office Security lataa ja asentaa:
    • Valitse Tärkeät päivitykset, jotka parantavat tietokoneen tietoturvaa, jos haluat, että Kaspersky Small Office Security asentaa vain tärkeät päivitykset, jotka korjaavat ohjelmiston heikkouksia ja tietokoneesi tietoturvaa.
    • Valitse Kaikki tunnettujen sovellusten päivitykset, jos haluat, että Kaspersky Small Office Security asentaa kaikki ohjelmistopäivitykset.